Wil je iets kwijt aan de burgemeester? Hier kun je dat doen

Buurten met de gemeente Rheden. Foto: Rheden

– Burgemeester en wethouders gaan zaterdag (5 november) opnieuw in gesprek met de inwoners van de gemeente Rheden. Dat doen ze dit keer in Velp, Rheden, Ellecom en De Steeg.

Het college van B&W was onlangs al in de dorpen Dieren, Spankeren en Laag-Soeren. En de collegeleden waren daar niet voor niks. Diverse inwoners kwamen een praatje maken. En sommige hadden zelfs een lijstje meegenomen om te bespreken.

Velp, Rheden, De Steeg, Ellecom

Ze buurten zaterdag in Velp bij De Overtuin van 10.00 tot 11.00 uur en om 11.30 uur zijn ze in de Groenestraat naast het marktplein in Rheden. In de middag kunnen inwoners van De Steeg om 13.30 uur een praatje komen maken op het Amaliaplein.

Tot slot zijn burgemeester Carol van Eert, wethouders Paul Hofman, Gea Hofstede, Dorus Klomberg, Ronald ter Hoeven en gemeentesecretaris Nadja Renkema-Holstein bij de muziektent in Ellecom om 14.45 uur.