IVN organiseert wandeling op landgoed Beekhuizen

IVN. Foto: Corlène van den Camp

– IVN Oost-Veluwezoom organiseert zondag 20 november van 10.00 tot 12.00 uur de excursie “De natuur en cultuurhistorie van landgoed Beekhuizen”. De excursie start vanaf de parkeerplaats bij voormalig zwembad Beekhuizen aan de Beekhuizenseweg.

Landgoed Beekhuizen is volgens IVN “een parkachtig landgoed met mooie natuur en een rijke cultuurhistorie. Statige beukenlanen, een meanderende Beekhuizerbeek, een pittoreske vijver en een glooiend landschap. Het zijn allemaal zichtbare schatten met elk hun eigen verhaal.”

Tijdens de wandeling worden bezoekers bijgepraat over de ontstaansgeschiedenis van dit landgoed en de aanwezige natuurlijke en cultuurhistorische elementen. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis.