Spankeren organiseert weer een Kerstmarkt

Wilspamarkt en kerk Spankeren. Foto: Studio Rheden

– Spankeren staat op zaterdag 10 december in het teken van kerst. Dan wordt er een kerstmarkt georganiseerd van 11.00 tot 17.00 uur in de dorpskerk. Daarnaast kunnen bezoekers op het Kerkplantsoen een smid aan het werk zien. Naast koffie, thee en glühwein zal er ook foodtruck ‘brood en soepie!’ aanwezig zijn.

In het kerkgebouw staan diverse kramen zoals groenverkoop van kerststukken, curiosa, keramiek, kerstartikelen, honing, Chocolaterie Alberdeco, vogeltaarten en verkoop van zelfgemaakte artikelen vervaardigd door deelnemers aan de dagbesteding “De Zonnehoeve” in Laag-Soeren. Ook staan er om 14 uur twee optredens gepland van Kamerkoor Canzonet uit Dieren.

Bij de laatste kerstmarkt in 2020 heeft Stichting Dorpskerk Spankeren met verkoop van kerststukken 430 euro opgehaald. Of dat dit jaar wordt overtroffen?