De Posbank Kerstwandeling gaat door op zaterdag 17 december

De Posbank Kerstwandeling . Foto: Martin Slijper

– De Posbank Kerstwandeling krijgt weer een vervolg. Inwoners van Rheden en Rozendaal kunnen zich weer massaal inschrijven voor de derde editie die plaatsvindt op zaterdag 17 december.

Aan de laatste kerstwandeling namen maar liefst bijna 1000 personen deel. Zij liepen in groepen van 30-50 personen door de mooie heuvels van de Posbank. En dit jaar verwacht de organisatie minimaal 1500 deelnemers. En de herders zijn ook weer van de partij.

De eerste twee edities in 2018 en 2019 waren een groot succes (vanwege Corona kon de wandeling in 2020 en 2021 niet doorgaan).

Tijdens de 3e editie kunnen wandelaars genieten van de combinatie van de rust op de Posbank en diverse mini-voorstellingen door ruim 150 lokale artiesten op 9 verschillende locaties, zo meldt de organisatie. Op de website staat alle informatie over het programma en de artiesten.

Volwassenen betalen dit jaar 8 euro en kinderen 2,50. Het geld gaat allemaal naar diverse goede doelen in onze gemeentes waaronder de Rhedense Schaapskooi en Natuurmonumenten. Voor meer informatie en kaartjes kijk je op www.deposbankkerstwandeling.nl.