Politie vraagt uw hulp bij grote zoekactie in Velp, herkent u deze tas?

Politie vraagt uw hulp. Foto: Sebastiaan Kleijn

– De politie is sinds maandagmiddag druk op zoek naar de eigenaar van een gele tas die mogelijk door het ijs is gezakt. Met hulp van de brandweer is inmiddels een groot gebied bij Landgoed Beekhuizen in het bosgebied in Velp doorzocht. Toch is de vermiste persoon nog niet gevonden.

Een oppervlaktereddingsteam van de brandweer heeft inmiddels gecontroleerd of er niemand op de bodem van de vijver ligt. En de politie zoekt de omgeving af. Ook is er een politiehelikopter ingeschakeld om mee te helpen vanuit de lucht.

Weet u van wie de tas is of heeft u meer informatie? Bel dan direct met de politie via 0900-8844 en zeg dat je met politie IJsselwaarden wilt spreken.

Update

De eigenaar van de tas is inmiddels gevonden. Er was niets aan de hand, hij was zijn tas kwijtgeraakt.

Politie vraagt uw hulp – Foto: Sebastiaan Kleijn