Gemeente Rheden verkoopt 2000 scheurkalenders van 450 Jaar Rheden

Scheurkalender. Foto: Rheden

– Het gaat goed met de scheurkalenders van de gemeente Rheden. Er was veel interesse in de kalenders, die pas sinds eind november 2022 in de winkels liggen. Uitgeverij Syndikaat heeft er inmiddels 2000 verkocht.

In de scheurkalender zitten 365 pagina’s vol met foto’s, verhaalfragmenten, bekende Rhedenaren, lokale recepten, weetjes, jaarlijkse evenementen, dichters en schrijvers, en nog veel meer, alles gerelateerd aan de 7 dorpen van de gemeente Rheden die op 17 oktober 2023 precies 450 jaar bestaat.

De scheurkalender is voor 14,50 euro te koop bij biologische winkel Odin in Velp, Firma Elderman in Rheden, boekhandelaar Jansen & De Feijter in Velp, The Read Shop in Dieren, Read Shop Velp, Bakkerij Samberg in Ellecom en kapsalon De Oude Post in De Steeg. Daarnaast zijn er nog enkele kalenders online te bestellen via uitgeverij Syndikaat.