Restaurant Soirée opent haar deuren in de hoofdstraat van Velp

Restaurant Soirée opent haar deuren in de hoofdstraat van Velp. Foto: Martin Slijper

– Velp heeft er sinds zaterdag weer een nieuw restaurant bij. Het terras is nog niet klaar, maar binnen ziet het er zeer mooi uit. Het is gevestigd midden in de winkelstraat van Velp in een pand uit 1882. In het pand aan de Hoofdstraat 73 zat voorheen onder andere Fiat, Lancia en Alfa garage Du Soleil.

Veel Velpenaren zullen zich de garage nog wel herinneren. Naast Du Soleil bood het in het verre verleden ook onderdak aan een drogisterij, een copyshop, een boekhandel en recent het Museum Rheden in Oorlogstijd.

De nieuwe eigenaren zijn blij maar ook zeer trots op het nieuwe restaurant: “We hechten er veel waarde aan om er voor iedereen te zijn. Of je nu komt voor een klein hapje of een uitgebreid diner met alles erop en eraan. Wij leggen je in de watten en zorgen ervoor dat je met een fijn gevoel de deur uit gaat.”

Restaurant Soirée opent haar deuren in de hoofdstraat van Velp – Foto: Martin Slijper

Aan de achterzijde van Restaurant Soirée zal binnenkort ook Brouwerij de Snor de deuren gaan openen. De brouwerij in het historisch pand is met een glazen wand afgescheiden, maar ook bereikbaar vanuit het restaurant, zo vertellen Tom Pfeijffer en Maxime Oldenboom van Soirée.

Restaurant Soirée opent haar deuren in de hoofdstraat van Velp – Foto: Martin Slijper

“Of het nu gaat om een lunch, relaxte borrel of uitgebreid diner, bij Soirée staat de beleving voorop. Over elk aspect is uitvoerig nagedacht, zoals het kleurrijke interieur en de luxe menukaart. Dompel dit onder in een verrukkelijk jaren ‘20-sausje en je hebt Soirée; letterlijk een avond heerlijk samenkomen.”

Restaurant Soirée opent haar deuren in de hoofdstraat van Velp – Foto: Martin Slijper