PVDA start met straatcampagne in de gemeente Rheden

PvdA Rheden. Foto: PvdA Rheden

– De PvdA afdeling Rheden gaat de straat op. De partij start namelijk met een straatcampagne. De partij gaat op zaterdag 28 januari in Velp campagne voeren met als thema ‘Energiearmoede’. Later zullen volgens PVDA ook andere dorpen volgen.

Ze staan van 11.00 tot 12.30 uur om de hoek bij de Jumbo aan de IJsselstraat.

PVDA: “De hele raadsfractie is aanwezig evenals onze kandidaat voor de Gedeputeerde Statenverkiezing Mujde Palavan en die voor het Waterschap Rijn en IJssel, Marlies van de Voort. Wij gaan in gesprek met belangstellenden en uiteraard kunt u ons aanspreken met uw vragen. Het Thema is Energiearmoede in brede zin.

Het gaat daarbij niet alleen over beperken van de kosten voor energie. We zullen ook toelichting geven op de financiële steunmaatregelen van de gemeente in 2023 voor gezinnen. En natuurlijk kunt u ons ook bevragen over de actuele problematiek in Velp. Verder zijn er leden van het Ombudsteam aanwezig om uw vragen te beantwoorden over b.v. de WMO.”