Het was spekglad op de weg, treinstation Dieren bijna niet bereikbaar

Treinstation Dieren. Foto: Erdem  Yildiz

– Door ijzel zijn vannacht diverse ongelukken gebeurd op verschillende wegen in de omgeving. De eerste aanrijdingen waren al vóór middernacht. Vooral op de snelwegen (A348 en A12) was het raak. Maar ook lokaal in Dieren was het erg glad.

Bij het treinstation in Dieren was het om 06.00 uur bijna niet mogelijk om de steile trappen op te komen. Station Dieren is duidelijk niet opgewassen en gebouwd voor dit weer ook al zit er liften.

Ook ervaren mensen hadden veel problemen om via de trap op het treinstation te komen. De treinreizigers namen ook met dit weer liever de trap dan de lift. De kans is erg groot dat ze namelijk ook vast komen te zitten in een kapotte lift aangezien ze vaak uitvallen.