Natuurmonumenten gaat verhalen vertellen aan kinderen

Vos. Foto: Natuurmonumenten

– Natuurmonumenten gaat op zondag 29 januari tussen 11.00 en 15.00 uur (elk halfuur) bij het Bezoekerscentrum van Nationaal Park Veluwezoom in Rheden een spannend verhaaltje vertellen over de dieren in het bos.

Het verhaaltje gaat deze keer over de avonturen van Bas de das en Victor vos. In de natuur wonen veel dieren die je niet meteen ziet. Sommigen zijn overdag actief, maar er zijn ook nachtdieren. Meestal verstoppen ze zich voor mensen en komen ze wat dichterbij wanneer ze nieuwsgierig zijn. En dat zijn de das en de vos.

Kinderen tussen 3 en 7 jaar kunnen daar gratis met hun ouders heen. Aanmelden is niet nodig. Bezoekerscentrum Veluwezoom ligt aan de Heuvenseweg 5a in Rheden. Wie zondag niet kan, er komen nog drie dagen aan, dit is op zondag 26 feb, zondag 26 maart en dinsdag 30 april.