Speel jij een wedstrijdje schaak tegen Hans Böhm?

Speel jij een wedstrijdje schaak tegen Hans Böhm. Foto: Marcel van Oevelen

– Internationaal schaakmeester Hans Böhm komt op zaterdag 4 februari naar Dieren. Hij geeft dan een simultaan aan schakers en genodigden van de Dierense Schaakvereniging Theothorne op het Callunaplein.

Wethouder Ronald ter Hoeven opent om 13.00 uur de schaakclinic voor de jeugd door de 1e zet te doen. Om 14.15 uur start de simultaan voor senioren. Zo viert de Dierense schaakvereniging haar 55 jarige bestaan.

Speel jij tegen Hans Böhm?

Wil je tegen Hans Böhm schaken? Het aantal spelers is beperkt. Wie mee wil doen kan zich opgeven via het contactformulier op de website van de schaakvereniging.

Hans Böhm is een bekende schaker en BN’er. Hij heeft vaak meegedaan aan het Open Nederlands Kampioenschap Schaken dat jaarlijks in Dieren wordt gehouden. Hans is presentator en schrijver/journalist. Hij heeft al 20 schaakboeken geschreven. Hij is bekend van radio en tv door een eigen schaakprogramma in het verleden en nog steeds als verslaggever van schaaktoernooien.