De politie zoekt naar camerabeelden van overval in Velp

Kaartje. Foto: Politie Velp

– In het pand van Opticien Focus Optiek aan de Emmastraat in Velp is op zondag 22 januari 2023, omstreeks 04.00 uur, een inbraak geweest. Hierbij zijn een aantal zeer dure monturen gestolen. De politie is nu op zoek naar camerabeelden uit de omgeving.

Woont u in de omgeving Hoofdstraat/ Emmastraat/ Pastoor Koenestraat/ President Kennedylaan? Heeft u camerabeelden of een deurbel met camera?

De politie is benieuwd of u tussen 03.50 uur en 04.10 uur opvallende personen of voertuigen voorbij ziet komen. Mocht dat zo zijn? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 ( Referentie: 2023033522.)

Zie ook: Weer raak voor opticien Velp: grote schade bij brutale kraak

Zie ook: ‘Het is altijd raak bij dit soort zaken’, klinkt het na kraak in Velp

Opticien Focus Optiek aan de Emmastraat in Velp – Foto: Martin Slijper