Politie zoekt verdachte man in DHL jas

Politie zoekt verdachte man in DHL jas. Foto: Politie Instagram

– De politie is dringend op zoek naar een man in DHL kleding. De politie krijgt de afgelopen weken namelijk veel meldingen van inbraken en verdachte situaties in Velp. Daarbij droeg de verdachte een opvallende jas in de kleuren rood en geel van DHL.

Deze inbraken en verdachte situaties waren volgens de politie vooral tussen 01:00 en 05:00 uur in de nacht.

”We hebben hier als politie extra op ingezet met diverse opsporingstechnieken. Dit heeft alleen nog niet geleid tot een aanhouding of het vaststellen van de identiteit van de DHL-man. Ook hebben we geen meldingen meer gehad waarbij dit signalement op werd gegeven”, zo meldt de wijkagent.

Daarom vraagt de politie hulp aan de Velpenaren. Heeft u iets opvallends gezien, ziet u ‘s nachts mensen in tuinen of paadjes lopen waarbij het onderbuikgevoel niet klopt, bel de politie via 112, helemaal als de persoon een DHL jas draagt.