Rheden hangt vlag halfstok voor slachtoffers in Turkije en Syrië

Carol van Eert en Mehmet Sahan. Foto: Rheden

– Ook bij de gemeente Rheden hangt dinsdag de vlag halfstok voor de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië. Burgemeester Carol van Eert en PvdA raadslid Mehmet Sahan hesen dinsdag de vlag halfstok in Velp bij het Biljoenbad.

Dat deden ze namens het college van burgemeester & wethouders en de raad van Rheden om hun steun en medeleven te tonen aan familie en vrienden van de slachtoffers. De aardbeving heeft al veel levens gekost.

Burgemeester Carol van Eert: “De afschuwelijke berichten uit Turkije en Syrië over de gevolgen van de aardbevingen maken ons erg verdrietig. Door het hijsen van de vlag halfstok samen met raadslid Mehmet Sahan laten we zien dat we om onze inwoners heen staan die familie en of vrienden hebben in het getroffen gebied. Wij wensen hun heel veel sterkte.”