Ambtenaren van Rozendaal in tv-programma Burgerzaken op NPO1

Gemeentehuis Gemeente Rozendaal. Foto: Studio Rheden

– Rozendaal staat binnenkort in de schijnwerpers. Dinsdag 21 februari start het nieuwe zesdelige televisieprogramma ‘Burgerzaken’ van Kro-Ncrv. Hier worden ook de medewerkers van de gemeente Rozendaal gevolgd. Deze ambtenaren hebben een belangrijke rol bij alle kleine en grote gebeurtenissen in een mensenleven.

In de gemeenten Rozendaal, maar ook in Den Haag, Den Bosch, Oudewater en Leiden zijn de ambtenaren iedere dag weer getuige van de mooie, verdrietige en veelal herkenbare verhalen van de bezoekers. Van mensen die een ID of rijbewijs komen ophalen, een baby komen aangeven, elkaar het ja-woord geven of juist hun huwelijk ontbinden.”

Gemeente Rozendaal komt aan bod in aflevering 2 (28 februari om 21.05 uur op NPO1) en aflevering 5 (21 maart om 21.05 uur op NPO1).

Of de raadsleden de beelden ook kunnen bekijken is de vraag. Op dinsdagavond 28 februari is er ook een openbare raadsvergadering in de raadszaal van het gemeentehuis. De vergadering begint om 19.00 uur en is ook online live te volgen. Maar om 21.05 uur begint het tv-programma al op NPO1.

Dat wordt dus snel vergaderen.