Klomberg: FVD overtreedt lokale verordeningen

Verkiezingsposter. Foto: Dorus Klomberg (D66)

– Dorus Klomberg is niet blij met de Forum voor Democratie (FVD), de partij van Thierry Baudet. Deze partij heeft billboards met de affiches van FVD over de billboards van D66 en PvdA geplakt.

Klomberg: “Zeer onfatsoenlijk dat de partij #FVD haar posters plakt over de verkiezingsposter van #pvda en #d66 in onze gemeente Rheden. Behalve dat FVD lokale verordeningen overtreedt, ontneemt zij andere partijen hun stem. Foei!”

De verkiezingsposters zijn inmiddels verwijderd, zo liet Dorus Klomberg weten op sociaal media. Naast Dorus Klomberg (D66) hebben ook de wethouders Gea Hofstede van de PvdA en Ronald ter Hoeven van GPR/Burgerbelangen laten blijken het niet eens te zijn met acties van FVD.

Het is nog niet bekend welke gevolgen dit heeft voor de partij van Thierry Baudet.