Dames- en herenkledingbeurs voor mensen met een maatje meer

De Inloopkast. Foto: De Inloopkast

– In het Dorpshuis aan het Mr. B. v. Leeuwenplein 3 in Rheden gaat op zaterdag 18 maart weer de kledingkast open voor mensen met een maatje meer. Zowel dames als heren kunnen hier weer terecht.

De tweedehandskledingbeurs De Inloopkast is open van 10.30 tot 14.00 uur voor mannen en vrouwen vanaf maat XS tot en met 3XL.

De inloopkast is een initiatief van een groep vrijwilligers die ook deze keer de voorjaarsbeurs in Dorpshuis Rheden weer tot een succes willen maken. Jassen, diverse kleding, schoenen en tassen: het is er allemaal te vinden. Er zijn pashokjes en spiegels aanwezig en de entree is gratis. Kopers betalen tien procent bovenop hun aankoopbedrag om de kosten van beurs te dekken.

Kleding verkopen

Alle dames en heren die hun kleding willen verkopen op de beurs, kunnen contact opnemen via deinloopkastrheden@gmail.com. De kleding kan ingeleverd worden voorafgaand aan de beurs. De verkoper bepaalt zelf de prijs en brengt het in tassen naar Dorpshuis Rheden. Tijdens de beurs zorgen de vrijwilligers voor de rest.