Start to Run bij AV Gelre in Dieren

AV Gelre. Foto: AV Gelre

– Wil je graag sporten in het bos maar je weet nog niet welke sport bij je past? Kom dan op 1 april om 11 uur naar de eerste bijeenkomst van de ‘Start2Run’ bij Atletiekverenging Gelre in Dieren. Het enige wat je nodig hebt zijn hardloopschoenen en lekker zittende kleding.

De trainingen van de ‘Start2Run’ vinden plaats op vanaf 1 april. Acht weken elke zaterdagochtend om 11.00 uur en de woensdagavonden om 19.00 uur aan de Kolonieweg in Dieren. Naast baan- en bostrainingen en theoretische ondersteuning krijgen nieuwe hardlopers ook audiocoaching via de app. Via de website van AV Gelre kun je je inschrijven.

Heb je het virus al wel te pakken maar je zoekt nog een gezellige club? Kom dan een keer meetrainen. De eerste vier trainingen zijn gratis en vrijblijvend. Er worden trainingen gegeven op verschillende niveaus, zowel duurtrainingen in het bos als techniektrainingen op de atletiekbaan.