Velp voor Oranje organiseert Oranjekermis

Kermis. Foto: Studio Rheden

– Stichting Velp voor Oranje organiseert net als voorgaande jaren weer de jaarlijkse traditionele Oranjekermis in het centrum van het dorp op parkeerterrein ‘De Vlashof’ achter Albert Heijn.

De kermis is open van donderdag 31 maart tot en met zondag 3 april van 13.00 tot 23.00 uur. De kermis de belangrijkste bron van inkomsten voor Stichting Velp voor Oranje waardoor het hele jaar allerlei activiteiten kunnen worden georganiseerd.

Op de kermis staan diverse activiteiten. Van een trampoline, een cakewalk, een familieachtbaan tot een draaimolen voor de kleintjes.

Op alle Velpse en Rozendaalse scholen worden de komende dagen kortingsmuntjes uitgedeeld voor de Kermis. Een cadeautje van Velp voor Oranje. Een ander cadeautje is dat alle jonge en oudere mensen met een beperking via Siza zijn uitgenodigd om vrijdagmiddag 1 april van 13.00 tot 15.00 uur gratis de Kermis te bezoeken. Ook thuiswonende gehandicapten zijn welkom.