Scooterrijder ernstig gewond bij aanrijding in Velp

Scooterrijder ernstig gewond bij aanrijding in Velp. Foto: Martin Slijper

– Op de Rozendaalselaan in Velp ter hoogte van de praktijk van De Velpse Huisartsen vond vrijdagmiddag een heftig ongeluk plaats. Een scooterrijder reed om 15:30 uur over de Rozendaalselaan. Toen een auto van de parkeerplaats van de huisartsen de Rozendaalselaan op reed ging het mis.

Omdat de auto de scooter niet zag kwam de scooterrijder zwaar ten val. Hij liep onder andere een flinke beenwond. De man werd met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Door het ongeluk ontstond er een flinke verkeershinder.

Scooterrijder ernstig gewond bij aanrijding in Velp – Foto: Martin Slijper
Scooterrijder ernstig gewond bij aanrijding in Velp – Foto: Martin Slijper