Paaseieren zoeken in Avegoor in Ellecom en Dierense Speeltuin

Paaseieren zoeken in Avegoor in Ellecom en Dierense Speeltuin. Foto: Nabuurschap Ellecom

– Komend weekend is het weer Pasen. Dit betekent dat we weer massaal gaan brunchen en gourmetten. Maar we gaan ook eieren zoeken. Kinderen kunnen dit jaar ook paaseieren zoeken in de dorpen Ellecom en Dieren.

Ellecom

De Paashaas heeft eieren verloren in park Avegoor in Ellecom. Daar is de paashaas 1.000 kwijtgeraakt in het park. Kinderen kunnen de Paashaas helpen met zoeken op woensdag 5 april met hun ouders tussen 18.00 uur en 19.30 uur in de avond op het grote grasveld. Het is dan nog net niet donker. De eieren mag je houden, meenemen en ook opeten.

Dieren

Ook in de Dierense Speeltuin is de Paashaas eieren kwijtgeraakt. Kinderen (tot en met 9 jaar) kunnen daar met de ouders op vrijdag 7 april paaseieren gaan zoeken van 18.30 tot 19.30 uur. Kinderen kunnen tijdens het zoeken het beste een paasmandje meenemen om eieren in te stoppen. In de speeltuin worden ook eieren met nummers verstopt. De kinderen die zo’n ei vinden ontvangen een leuke prijs.