Gemeente Rheden onderzoekt sociale voorzieningen

Enquete. Foto: Mr. pixabay

– De gemeente Rheden voert momenteel een onderzoek uit naar de mening van haar inwoners over de sociale voorzieningen in de regio. Het gaat hierbij om hulp en ondersteuning op het gebied van bijvoorbeeld vrijwilligerswerk, mantelzorg en buurtwerk.

Inwoners kunnen hun mening geven via een online enquête die beschikbaar is gesteld via het inwonerspanel Rheden Spreekt. Wethouder Gea Hofstede benadrukt het belang van het verzamelen van feedback om de dienstverlening in de toekomst te kunnen verbeteren.

Het doel van het onderzoek is om inwoners te helpen om actief deel te blijven nemen aan de samenleving en het eenvoudiger te maken om anderen te helpen. De enquête is beschikbaar tot en met dinsdag 25 april.

Wethouder Gea Hofstede: “We willen graag van zoveel mogelijk inwoners weten hoe zij het contact met de gemeente en de geboden ondersteuning hebben ervaren. Alle ervaringen helpen ons om de dienstverlening verder te verbeteren. Wij vinden het heel belangrijk dat mensen de weg naar hulp en ondersteuning makkelijk weten te vinden.”