Regelzorg regelt ook spreekuur CBR Rijbewijskeuringen in Velp

Rijbewijs. Foto: VVN

– Iedere bestuurder krijgt vanaf 75 jaar van de RDW een brief met de oproep om het rijbewijs te laten verlengen. Maar bestuurders moeten zich dan ook medische laten keuren.

Er is dan een algemene rijbewijskeuring nodig. Dit kan onder andere via het CBR of Regelzorg. Een medische keuring voor het verlengen van het rijbewijs is nodig wanneer je 75 jaar of ouder bent of wanneer je om medische reden een arts moet bezoeken van het CBR. Automobilisten kunnen dit via Regelzorg regelen in MijnFlexPlek in Velp.

Wanneer moet je medisch gekeurd worden?

Medisch laten keuren voor de verlenging van het rijbewijs kan op maandag 15 mei en maandag 19 juni. Een afspraak maken voor het spreekuur kan al 4 maanden voor de einddatum van het rijbewijs. Meer informatie over de procedure is te vinden op de website van RegelZorg.