Repair Cafe in Velp, Rheden en Dieren

Gereedschap. Foto: Pixabay

– Wist je dat we in de gemeente Rheden in de drie grote dorpen ook een Repair Café hebben? Zowel in Velp, Rheden en Dieren werken wekelijks veel vrijwilligers om mensen met een klein budget te helpen.

Velp

Sinds 2015 is er iedere vierde zaterdag van de maand een Repair Cafe in Buurthuis de Poort van 14.00 uur tot 16.00 uur. Alles wat onder de arm meegenomen kan worden proberen ze daar te repareren. TV’s en koelkasten kun je dus thuis laten staan. Kijk voor meer informatie op Buurthuisdepoort.nl of op Facebook.

Dieren

Elke tweede zaterdag van de maand, van 14.00 tot 16.00 uur, en elke vierde donderdag van de maand, van 19.00 tot 21.00 uur is er een RepairCafé in de Oase op het Calunaplein in Dieren. Bezoekers moeten zich bij Repair Café Dieren wel vooraf aanmelden. Dit kan via Facebook. Er wordt dan een tijdslot toegewezen.

Rheden

Het Repair Café in het Dorpshuis Rheden opent de deuren altijd op de eerste zaterdag van de maand van 09.30 uur tot 12.00 uur. Kijk voor meer informatie op Repaircafe-rheden.nl.