Politie zoekt eigenaar van vernielde fiets

Politie zoekt eigenaar van vernielde fiets. Foto: Martin Slijper

– Drie jongens hebben in de nacht van donderdag op vrijdag rond middennacht een fiets vernield op de Arnhemsestraatweg in Velp. De fiets stond bij een bushalte ter hoogte van juwelier Paul van Zeeland en park Daalhuizen.

De vermoedelijke daders kwamen uit de richting van Arnhem en liepen naar de Hoofdstraat in Velp. Het gaat om drie jongens van ongeveer 16 jaar. Ze hadden een getinte huidskleur en waren in het zwart gekleed.

De politie is nu op zoek naar de eigenaar van de fiets. Als de eigenaar van de fiets is gevonden kan die aangifte doen. Daarna kan de politie pas een onderzoek starten naar de vermoedelijke daders. De fiets staat momenteel geparkeerd bij een bewoner in de buurt.