Jan en Annie Geurts stoppen na 38 jaar, maar de schoenmakerij blijft

Jan en Annie Geurts stoppen na 38 jaar

– Jan en Annie Geurts nemen donderdag afscheid van hun schoenmakerij in het winkelcentrum van Dieren. “Na ruim 38 jaar onze schoenmakerij met heel veel plezier gerund te hebben, vinden we het nu tijd om het stokje over te dragen.”

Maar de schoenmakerij zal niet verdwijnen. “Gelukkig is Henrie Bloem degene die onze zaak gaat over nemen. We zeggen gelukkig, omdat we er zeker van zijn dat hij de juiste persoon is. Hij zit al ruim 40 jaar in het vak. We kunnen dan ook met recht zeggen dat het een goede vakman is, ” zo vertelt Jan Geurts.

“Hij loopt al een aantal jaren mee in ons bedrijf. Er verandert niets, alles gaat op dezelfde voet verder.”

Toch nemen Jan en Annie niet helemaal afscheid. Mocht het op bepaalde momenten te druk worden in de winkel op het Callunaplein, dan komen ze Henrie gewoon even helpen.

Zie ook: Bekende Dierense schoenmaker met pensioen