Blogmamma uit Rheden te gast in tv-programma Nadia op NPO 1

Nadia op NPO 1. Foto: Still: NPO 1 / VPRO

– De Rhedense Cynthia, bij veel mensen inmiddels ook bekend als Blogmama, is vrijdagavond te gast in het tv-programma Nadia van de Vpro op NPO 1. Daarin worden door Nadia actuele onderwerpen besproken met haar gasten. En dit keer is het onderwerp ‘Alles voor de fans’.

Cynthia kwam dit jaar al meerdere keren in het nieuws. Toen ze nog op de Europalaan in Rheden woonde werd daar een brandende fakkel door de brievenbus geduwd. Daardoor brandde een groot gedeelte van haar huis af en was het huis onbewoonbaar geworden.

Na grondig onderzoek door de politie zijn inmiddels drie jongeren van 20, 21 en 25 aangehouden. Ze moeten zich nog verantwoorden voor de rechter.

Cynthia heeft onlangs besloten om niet meer terug te keren naar haar oude huis.

Zie ook: Bekijk hier de uitzendingen terug van Nadia
Zie ook:
Brandende fakkel door brievenbus in Rheden, derde verdachte opgepakt