Middelbrand in bovenwoning in Velp

Middelbrand in bovenwoning in Velp. Foto: Martin Slijper

– De brandweer moest maandagavond met spoed uitrukken voor een middelbrand die begon op het balkon van een bovenwoning aan de Doctor A. van de Willigen Sr. Laan in Velp. Bij de brand is niemand gewond geraakt.

De brand werd rond 21.30 uur gemeld. De brand zat vooral in het dakbeschot onder de dakpannen. Het is onduidelijk hoe groot de schade aan de binnenkant van de bovenwoning is. Ook de oorzaak van de brand is nog onbekend.

Middelbrand in bovenwoning in Velp – Foto: Martin Slijper

Nadat de brandweer het sein brandmeester had gegeven kon het Team Brand Onderzoek (TBO) starten met een onderzoek naar de oorzaak van de brand. Hierna is de woning door de brandweer overgedragen aan Stichting Salvage voor de nazorg en het afhandelen van de schade.

Middelbrand in bovenwoning in Velp – Foto: Martin Slijper