Hier wordt je het meest gecontroleerd in de gemeente Rheden

Hier wordt je het meest gecontroleerd in de gemeente Rheden. Foto: Martin Slijper

– Uit cijfers van boeteverwerker CJIB blijkt dat er in de gemeente Rheden met regelmaat op de wegen wordt gecontroleerd op snelheid. Daaruit blijkt ook dat de mobiele flitspaal het vaakst te vinden was op de Middachterallee tussen De Steeg en Ellecom. Na 22 keer controleren stond het aantal overtredingen op 2444.

Op de Arnhemsestraatweg in Rheden stond de politie in 2022 vijf keer. Daar werd in totaal 399 keer een overtreding begaan. Op de A348 werd slecht 1 keer gecontroleerd, toch leverde dat 714 boetes op. En op de Zutphensestraatweg in Rheden werden 34 boetes uitgeschreven na 1 keer controleren.

Hoeveel overheidsinstantie CJIB in totaal aan boetes heeft verwerkt en opgehaald in deze gemeente is niet bekendgemaakt.

Hier wordt je het meest gecontroleerd in de gemeente Rheden – Foto: Martin Slijper