Sport in Rheden organiseert triatlon in het zwembad

Zwembad Rheden. Foto: Sport in Rheden

– Sport in Rheden, voorheen bekend onder de naam ‘Sportbedrijf Rheden’, organiseert voor de derde keer een triatlon voor scholieren in en bij het openluchtbad Rheden aan de IJsselsingel.

De triatlon voor basis- en middelbaar onderwijs, van dinsdag 13 tot en met donderdag 15 juni, bestaat uit drie onderdelen: zwemmen, fietsen en wandelen. Op het terras van het openluchtbad in Rheden staan twee foodtrucks met brood en patat. Toch is er ook nog een leuke workshop over gezonde voeding.

Aan de triatlon doen de volgende scholen mee: Dorpsschool Rozendaal, Prins Bernardschool, De Arnhorst, Anne Frankschool, Holtbanck, Lappendeken, De Wensvogel, De Vlinder, Mauritiusschool, Rheder Enk, Roncallischool, Fredericusschool, Kameleon, Rhedens Dieren, Rhedens Rozendaal, Titus ExSpo, Rhedens de Tender en als laatste de scholieren van Aeres Velp.

Zie ook: Rheden krijgt een beachvolleybalveld
Zie ook:
Sportbedrijf Rheden wordt Sport in Rheden