Wethouder Paul Hofman loopt weer mee tijdens Nacht Van De Vluchteling

Paul Hofman. Foto: Martin Slijper

– In het weekend van 17 en 18 juni vindt de veertiende editie van ‘De Nacht Van De Vluchteling’ plaats. Vanuit de gemeente Rheden doen dit jaar mee: Raadslid Willem Heesen en wethouder Paul Hofman.

Raadslid Willem Heesen wilde 200 euro ophalen voor Stichting Vluchteling, de teller staat nu op 441 euro.

Wethouder Paul Hofman wilde dit jaar 250 euro ophalen, inmiddels staat de teller daar al op 507 euro. Voor de wethouder lijkt 40 km geen probleem te zijn. Hij loopt dit jaar namelijk voor de 9de keer mee. Vorig jaar haalde hij 589 euro op.

Tijdens ‘De Nacht van de Vluchteling’ wandelen duizenden mensen gezamenlijk een afstand van maximaal 40 kilometer om (positieve) aandacht te vragen voor vluchtelingen in Nederland. Daarnaast zamelen de deelnemers geld in voor Stichting Vluchteling.