Boekverkoop Totaal 2 van Marcel van Roosmalen loopt hard

Marcel van Roosmalen . Foto: Martin Slijper

– Velpenaar Marcel van Roosmalen is al bijna 4 weken elke werkdag te zien op SBS6 met een eigen tv-programma. Centraal daarin staat zijn nieuwe boek ‘Totaal 2’. Dagelijks maakt hij daar veel reclame voor en dat helpt. De verkoop loopt goed.

Zijn boek ‘Totaal 1’ is al 50.000 keer verkocht. Volgens zijn uitgever loopt het tweede boek ‘Totaal 2’ ook hard. Sinds 16 mei zijn er al bijna 20.000 verkocht. Het boek bevat 810 oude columns van Marcel van Roosmalen.

In Velp is het boek, waarvoor veel reclame wordt gemaakt via bilboards, ook populair. Daar is het onder andere te koop bij The Read Shop. Op de eerste Velleper Donderdag komt Van Roosmalen zijn nieuwe boek tussen 15 en 16 uur aan de kraam van boekhandel Jansen & de Feijter signeren.

Vrijdagavond is de bekende Velpenaar voor het laatst te zien in ‘Marcel & Gijs’ op SBS6. Maar de kans is groot dat de journalist en schrijver in de zomer opnieuw te zien is als de programmamakers van ‘Vandaag Inside’ weer op vakantie zijn.

Zie ook: Bekende Velpenaar krijgt eigen tv-programma op SBS6