Vermiste Frans Udink al ruim een maand spoorloos

Frans Udink uit Velp is al sinds 1 juni zoek. Veel mensen zeggen hem sindsdien te hebben gezien. Foto: Omroep Gelderland

– Het is inmiddels ruim vier weken geleden dat Frans Udink uit Velp op de trein stapte en niet meer terug kwam. De verstandelijk beperkte man van 71 is nog steeds spoorloos, ondanks alle grote zoekacties in Nederland en Duitsland.

De politie tast nog steeds in het duister naar de verblijfplaats van de vermiste Frans Udink. Het zoekteam van Search and Rescue (SAR) is inmiddels gestopt met actief speuren naar de vermiste man.

Het zoeken naar Udink is extra moeilijk, omdat de bekende Velpenaar ‘geen traceerbare middelen bij zich heeft’. “We moeten het dus echt van binnenkomende informatie en tips hebben”, zo vertelt de politie.

Zelfs drie verschillende paragnosten zijn ingeschakeld om te helpen. Die tipte dat Frans gezien zou zijn rondom de vijvers bij Knooppunt Velperbroek. Daarom is daar ook met speurhonden massaal gezocht. Ook in Aalten is gezocht waar een portemonnee was aangetroffen van Frans. Zelfs Burgernet werd ingeschakeld.

Frans Udink wordt vermist sinds donderdagmorgen 1 juni vermist. De politie vraagt mensen die Frans denken te zien een foto van hem te maken. Wie Frans ziet wordt gevraagd hem aan de praat houden, doormiddel van een bakkie koffie en of een sigaretje en ondertussen 112 te bellen.

Zie ook: Frans (71) al maand spoorloos, maar zijn broer houdt hoop
Zie ook: Opnieuw gezocht naar Frans, maar nog steeds is hij spoorloos
Zie ook:
Politie en brandweer zoeken naar Frans in vijver bij Velperbroek
Zie ook:
Paragnost helpt familie van vermiste Frans Udink zoeken
Zie ook:
Vermiste Frans uit Velp lijkt gezien in Doetinchem, politie schakelt Burgernet in
Zie ook:
Zoeken naar vermiste Frans (72) gaat door
Zie ook:
Bennie zoekt al dagen zijn vermiste broer Frans: ‘Dat maakt me wel verdrietig’
Zie ook:
Frans (72) is al dagen spoorloos, familie bezorgd