Rozendaal heeft een nieuwe burgemeester

Liselore Wentink nieuwe burgemeester van Rozendaal. Foto: Ester Weststeijn / Twitter

– Na een grondige selectie door kinderen uit de jongerenraad van Rozendaal is Liselore Wentink gekozen tot de nieuwe kinderburgemeester van Rozendaal. Liselore is 10 jaar en gaat na de zomer naar groep 8 van De Arnhorst in Velp.

Tijdens de reguliere gemeenteraadsvergadering van dinsdag 11 juli heeft Lot Jager, de huidige kinderburgemeester Lot, de keten overgedragen aan Liselore. Naast Liselore waren er vier andere kandidaten.

Burgemeester Weststeijn: “Wat is het leuk om te zien dat er ieder jaar weer kinderen zijn die zich samen met mij willen inzetten voor ons dorp. Ik heb bewondering voor de kinderen in de selectiecommissie. Zij zijn net zo jong als de kandidaat-kinderburgemeesters, en heel goed in staat om respectvol duidelijk te maken waarom zij de ene kandidaat nét een beetje beter vinden dan de andere. Goed dat zij de beslissing maken over wie hen vertegenwoordigt het komend jaar. Ik ben blij met hun beslissing. Ik denk dat Liselore en ik heel goed gaan samenwerken.”

Zie ook: Lot Jager is de nieuwe kinderburgemeester van Rozendaal

Rozendaal heeft een nieuwe burgemeester – Foto: Still Rozendaal.nl
Liselore Wentink nieuwe burgemeester van Rozendaal – Foto: Ester Weststeijn / Twitter