Voetbalvereniging SC Rheden krijgt cheque van 1500 euro van VriendenLoterij

Voetbalvereniging SC Rheden. Foto: Martin Slijper

– Voetbalvereniging SC Rheden, wat staat voor Sportcombinatie Rheden, heeft een cheque van 1500 euro gekregen van de VriendenLoterij. Die kregen ze vanwege een succesvolle belactie om loten te verkopen.

Vrijwilligers van Sportcombinatie Rheden, een fusie tussen vv Rheden en vv Worth Rheden, hebben in mei twee grote belavonden georganiseerd bij Sportpark IJsselzicht aan de IJsselsingel. Op deze avonden hebben de vrijwilligers heel veel loten verkocht en de leden die al mee speelde geholpen de loten te koppelen aan sc Rheden.

Dit is zo goed gedaan dat de voetbalclub in de top 5 best verkopende teams is geëindigd en de club van de vriendenloterij een extra prijs kreeg van 1500 euro kreeg. Voetbalvereniging SC Rheden eindigde namelijk als vierde.

Het extra geld wordt waarschijnlijk besteed aan een nieuw dak. Maar het bestuur van de club wil ook nog heel graag vaste goals op veld 5 naast de Kanovijver. Of dat beide lukt is de vraag.