Buurthuis de Poort start Nieuwe seizoen met veel activiteiten

Buurthuis de Poort in Velp. Foto: Google

– Buurthuis de Poort in Velp-Zuid aan de Heeckerensstraat 201 start woensdag weer met een nieuw seizoen met veel nieuwe activiteiten. Het buurthuis is vanaf 30 augustus weer van maandag tot en met vrijdag geopend.

Op maandag en dinsdagavond wordt er gekaart zoals jokeren en klaverjassen. Op dinsdag en donderdag wordt er gewandeld. Op woensdag is er Bewegen voor Volwassenen. Op woensdagmiddag is er weer een kidsclub en ‘s avonds zijn er boks lessen.

Op donderdag is de Keramiekclub weer actief en in de avond is er Line Dance. En op vrijdag is er weer Bewegen voor volwassenen en Yoga. En ‘s middags gaan ze weer biljarten.

Het buurthuis, gerund en georganiseerd door vrijwilligers, organiseert ook nog elke 4e zaterdag van de maand Repair Café en één keer in de maand is er het Velpsch Maal waar voor een bedrag van 6 euro een verse maaltijd wordt geserveerd en waar iedereen aan deel kan nemen.