Prachtig uitzicht IJssel live op Studio Rheden TV

IJssel Dieren. Foto: Martin Slijper

– Veel inwoners van Rheden en Rozendaal kijken vaak naar Studio Rheden TV. Daar wordt je dagelijks op de hoogte gehouden van het laatste lokale nieuws uit de regio. Daarnaast zijn afwisselend ook live beelden te zien van de A12 en knooppunt Velperbroek. En daar is sinds dinsdag ook het pontje van Dieren bijgekomen.

Voor veel mensen in de gemeente is de veerpont ‘Steeds Voorwaarts‘ een begrip. Het wordt ook erg veel gebruikt door toeristen die vaak een fietstocht maken langs de IJssel en over de Posbank.

Dat de live beelden van de IJssel en de veerpont in Dieren-Zuid een welkome aanvulling zijn werd al snel duidelijk. Op de redactie kwamen al diverse mails binnen van kijkers die het erg leuk vonden en Studio Rheden bedankte voor de mooie beelden.

Pontje Dieren – Foto: Martin Slijper

Weet u ook nog een leuke locatie waar een camera mooie beelden kan maken, laat het ons weten!