Politie had een druk weekend met meerdere incidenten

Politie. Foto: Martin Slijper

– De politie had heeft een druk weekend achter de rug. Afgelopen zaterdag is op de hoek van de Waterstraat en de Graaf Ottostraat in Velp een fietser met een personenauto in aanraking gekomen.

Hierbij zijn twee personen door ambulancebroeders behandeld en daarna na het ziekenhuis vervoerd.

Laag-Soeren

Zondagmiddag is een fietser in Laag-Soeren onderuit gegaan. Dit gebeurde in de bossen rond Laag-Soeren rond het middaguur. De persoon moest met een traumahelikopter worden vervoerd naar het ziekenhuis in Nijmegen.

Posbank

Ook moest de politie nog uitrukken voor een klein meisje op de Posbank. Ze zat daar met haar onderbeen vast in een wildrooster. Dankzij de brandweer is ze weer bevrijd. Ambulancebroeders hebben haar daarna nog nagekeken maar gelukkig had ze slechts een paar schaafwonden en blauwe plekken.

Rhederhof

Tussendoor moest de politie ook even een kijkje nemen op het terrein van het oude voormalig verzorgingstehuis Rhederhof aan de Snippendaalseweg. Daar trof de politie vier personen aan binnen de hekken van dit terrein wat levensgevaarlijk is omdat het in zeer slechte staat is. In dit geval hebben 3 personen een proces-verbaal gekregen en is 1 persoon is doorverwezen naar Halt.

IJssel

Tot slot moesten de politie en brandweer zondagavond rond 23.30 uur uitrukken voor een persoon die te water was geraakt in de IJssel bij de Lathumse Veerweg in Velp.