Ellecom vierde zondag ook Rheden 450 jaar

Ellecom viert Rheden 450 jaar. Foto: Rob de Lelij

– Alle dorpen vieren dit jaar ‘Rheden 450 jaar’ met een dorpsfeest. Afgelopen zondag was het de beurt aan Ellecom om het jubileumfeest te vieren. De 50 muzikanten van harmonieorkest De Club uit Didam opende de dag met een koffieconcert.

Onder leiding van Paul van Dalen speelde het orkest diverse soorten muziek van modern tot klassiek. Het orkest bestaat uit mooie mix van mannen en vrouwen en ook de leeftijden zijn mooi verdeeld. Aan belangstelling was er geen gebrek. Alle stoeltjes waren bezet en voor een aantal waren er dan ook alleen nog staanplaatsen. Onder de belangstellenden was ook wethouder Paul Hofman aanwezig.

Een dag na de landelijke burendag volgde de dorpslunch. Van alle kanten kwamen de inwoners aan met lekkernijen. Velen hadden hiervoor heel wat uurtjes in de keuken rondgebracht. Het resultaat was er dan ook naar. Tijdens de lunch speelde het orkest gezellige muziek.

Ellecom viert Rheden 450 jaar – Foto: Rob de Lelij
Ellecom viert Rheden 450 jaar – Foto: Rob de Lelij
Ellecom viert Rheden 450 jaar – Foto: Rob de Lelij
Ellecom viert Rheden 450 jaar – Foto: Rob de Lelij
Ellecom viert Rheden 450 jaar – Foto: Rob de Lelij
Ellecom viert Rheden 450 jaar – Foto: Rob de Lelij
Ellecom viert Rheden 450 jaar – Foto: Rob de Lelij
Ellecom viert Rheden 450 jaar – Foto: Rob de Lelij
Ellecom viert Rheden 450 jaar – Foto: Rob de Lelij
Ellecom viert Rheden 450 jaar – Foto: Rob de Lelij
Ellecom viert Rheden 450 jaar – Foto: Rob de Lelij
Ellecom viert Rheden 450 jaar – Foto: Rob de Lelij