Rhedense Uil voor raadslid Marloes van de Kolk

Rhedense Uil voor raadslid Marloes van de Kolk. Foto: Rheden

– Martinique Visser van de VVD heeft dinsdagavond aan het einde van de raadsvergadering de wissel uil uitgereikt aan raadslid Marloes van de Kolk van GroenLinks.

Martinique Visser kreeg de Rhedense Uil zelf anderhalf jaar geleden van collega raadslid mevrouw Heins. Het idee was om de uil één keer in de vier jaar te wisselen. Maar Visser heeft deze regel nu veranderd. Voortaan mag de Rhedense Uil één keer per jaar worden doorgegeven.

‘Van een raadslid voor een raadslid’
De Rhedense Uil is volgens Visser “voor een veelbelovend raadslid, die kan samenwerken, die kan verbinden, die trots is op onze gemeente en ook echt iets doet voor onze inwoners, die niet vanuit persoonlijk belang handelt maar vanuit algemeen belang. En dat is Marloes van de Kolk.

Marloes van de Kolk: “Ik ben een beetje overdonderd en er ook heel blij mee. Ik ben ook heel blij met dit gebaar op deze bijzondere avond.