Laag-Soeren kijkt terug op prachtig dorpsfeest ‘Rheden 450 jaar’

Laag Soeren kijkt terug op prachtig dorpsfeest 'Rheden 450 jaar'. Foto: Rob de Lelij

– Op de zomerse eerste zondag van oktober was het een drukte van jewelste aan de Bosrichterlaan in Laag-Soeren. Velen van de ongeveer duizend inwoners uit het dorpje waren naar de festiviteiten gekomen.

Op de zomerse eerste zondag van oktober was het een drukte van jewelste aan de Bosrichterlaan in Laag-Soeren. Velen van de ongeveer duizend inwoners uit het dorpje waren naar de festiviteiten gekomen.

Met onder andere een groot springkussen vermaakten de kinderen zich prima op het dorpsfeest ‘Rheden 450 jaar’. Ook voor de inwendige was goed gezorgd. Het bier vloeide rijkelijk en ook de hamburgers, worstjes en ijs vonden gretig aftrek. Mooi om te zien dat de Laag Soerenaren ook aan het milieu hebben gedacht om zodoende het weiland te beschermen.

Bij de openluchtbingo waren mooie prijzen te winnen. Het hoogtepunt van de middag was wel het touwtrekken waar diverse teams hun dorp vertegenwoordigden. Voor de toeschouwers was wedstrijdverloop wat lastig te volgen. Voor de deelnemers maakte dat niet uit. Zij vochten als leeuwen om als sterkste uit de bus te komen. Het feest werd muzikaal afgesloten.

Laag Soeren kijkt terug op prachtig dorpsfeest ‘Rheden 450 jaar’ – Foto: Rob de Lelij
Laag Soeren kijkt terug op prachtig dorpsfeest ‘Rheden 450 jaar’ – Foto: Rob de Lelij
Laag Soeren kijkt terug op prachtig dorpsfeest ‘Rheden 450 jaar’ – Foto: Rob de Lelij
Laag Soeren kijkt terug op prachtig dorpsfeest ‘Rheden 450 jaar’ – Foto: Rob de Lelij
Laag Soeren kijkt terug op prachtig dorpsfeest ‘Rheden 450 jaar’ – Foto: Rob de Lelij
Laag Soeren kijkt terug op prachtig dorpsfeest ‘Rheden 450 jaar’ – Foto: Rob de Lelij
Laag Soeren kijkt terug op prachtig dorpsfeest ‘Rheden 450 jaar’ – Foto: Rob de Lelij
Laag Soeren kijkt terug op prachtig dorpsfeest ‘Rheden 450 jaar’ – Foto: Rob de Lelij
Laag Soeren kijkt terug op prachtig dorpsfeest ‘Rheden 450 jaar’ – Foto: Rob de Lelij
Laag Soeren kijkt terug op prachtig dorpsfeest ‘Rheden 450 jaar’ – Foto: Rob de Lelij