Gratis buffet voor dieren die in Dieren wonen

De honden konden losgaan op een buffet. Foto: Omroep Gelderland

– Feest voor dieren die in Dieren wonen in de week van Dierendag. Jaarlijks staat er voor hen namelijk een feestelijk buffet klaar. Dat was ook zaterdag weer snel verorberd door blije viervoeters (en een tweevoeter).

Het dierendagbuffet werd voor de negentiende keer georganiseerd door de stichting Dieren met Dieren. Bijna alle dieren waren welkom voor een feestmaal, maar er kwamen uiteraard vooral hongerige honden op af.

Bekijk hier de beelden:

Organisator Yvette: “We hebben ongeveer twintig meter aan planken op een verhoging gezet en daar allemaal voer voor honden opgezet. Er is ook een aparte tafel voor katten. Ik heb ook een papegaai gezien. Er wordt afgeteld en dan mogen ze aanvallen.”

Aanvallen deden ze zeker. Zo’n veertig honden hadden in ongeveer een kwartier het hele buffet leeggegeten. “Er was een aardige opkomst. Ik ben heel blij.”