Tom van Otterloo sluit na 27 jaar zijn bakkerij in De Steeg

Bakkerij Tom van Otterloo in De Steeg. Foto: Google

– Afgelopen zaterdag was een bijzondere dag voor Tom van Otterloo. De lokale bakker aan de Hoofdstraat in De Steeg moest na 27 jaar de deuren sluiten. Zaterdag konden de laatste klanten nog terecht in de winkel.

Het was voor de bakker niet mogelijk om zijn vestiging in De Steeg open te houden. Loon- en energiekosten, evenals de inkoopprijzen van grondstoffen, worden steeds duurder. Per 1 november is het officieel gedaan.

Toch stopt hij zelf nog niet. Tom van Otterloo heeft nog twee winkels in Arnhem: één aan de Steenstraat en nog één aan de Graaf Lodewijkstraat. Maar de winkel aan de Steenstraat in Arnhem gaat vanaf het voorjaar van 2024 door het leven als ‘GraanGeluk Bakkerista’. De bakkerij aan de Graaf Lodewijkstraat daarna ook nog een nieuwe eigenaar.

Klanten reageren teleurgesteld op het vertrek van de lokale bakker. Esther: “Zo jammer dat de winkel in De Steeg dicht gaat. Ik zou niet weten waar we nu vers gebakken brood moeten halen dat net zo lekker en goed is. Helemaal naar Arnhem is geen optie….

Katja vertelt: “Ja dat geldt ook voor mij Tom, heel erg jammer dat je weggaat in De Steeg. Heerlijk brood en leuke creatieve duurzame bakker! Heel veel succes en ga jullie missen.