Stichting Strak start Actie Kersttas voor mensen met minimuminkomen

Stichting Strak geeft 450 kersttassen weg. Foto: Strak

– Mensen die het moeilijk hebben om de eindjes aan elkaar te knopen en woonachtig zijn binnen de gemeente Rheden of Rozendaal kunnen weer een goed gevulde boodschappentas aanvragen. Deze Kersttas is gevuld met praktische boodschappen met een klein kersttintje.

Stichting Strak hoopt dit jaar “450 huishoudens een kerstpakket te kunnen aanbieden.” Dat zijn er weer 25 meer dan vorig jaar.

Aanmelden kan vóór 15 november op de website StichtingStrak.nl onder vermelding van de volgende gegevens: naam, adres, woonplaats en telefoonnummer.

Actie Kersttas wordt georganiseerd door Diana (Diaconaal Netwerk Armoedebestrijding Rheden/Rozendaal) en Stichting Strak (o.a. bekend van Kledingbank Dieren). De pakketten worden in december in Dieren, Rheden en Velp uitgereikt.