Tunnelbak in Dieren tijdelijk afgesloten

Tunnelbak in Dieren. Foto: Martin Slijper

– Provincie Gelderland voert op zaterdag 25 november tussen 06.00 en 13.00 uur onderhoud uit aan de N348 bij de tunnelbak in Dieren.

Gedurende deze periode zullen beide rijstroken in de tunnelbak worden afgesloten voor doorgaand verkeer. Om de doorstroming te waarborgen, worden duidelijke omleidingsborden geplaatst. Hulpdiensten behouden te allen tijde toegang tot het afgesloten wegvak in geval van prioriteitsmeldingen.

Bij wegwerkzaamheden streeft de provincie naar minimale overlast voor weggebruikers, hoewel hinder onvermijdelijk is. De afsluiting is zorgvuldig gepland om zo kort mogelijk te zijn. Voor een vlotte doorstroming en ter bevordering van veilige verkeersdeelname is het cruciaal dat weggebruikers zich houden aan de aangegeven omleidingsroutes en verkeersregels.