Koninklijke onderscheiding voor Gerry van Haren uit Rheden

Koninklijke onderscheiding voor Gerry van Haren uit Rheden . Foto: Instagram Rheden

– Burgemeester Carol van Eert heeft een koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Gerry van Haren uit Rheden. Ze is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Gerry van Haren kreeg deze onderscheiding van de burgemeester van Rheden tijdens een bijeenkomst voor alle vrijwilligers van het MVT (Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp) Rheden / Rozendaal. Ze kreeg deze uitgereikt in Zorgcentrum Rhederhof waar ze vrijwilligster is.

Mevrouw Van Haren woont in Rheden en zet zich al 17 jaar lang in als vrijwilligster voor het MVT, zowel als bestuurslid als ook voor de dagelijks ondersteuning. Naast het MVT is / was zij nog vrijwilligster bij diverse andere instanties in de gemeente Rheden.

Zo is ze vrijwilligster bij het Rhedens Maal (maaltijdvoorziening in het dorp Rheden) en bij de wandel- en fietsvierdaagse. Daarnaast is zij acht jaar lang voorzitter geweest van de Rhedense Plattelandsvrouwen. Mevrouw Van Haren was ook 2e secretaris en is tot de opheffing van de vereniging (in 2022) actief gebleven.