Vrouw zit bekneld in voertuig na botsing in Velp

Vrouw zit bekneld in voertuig na frontale botsing in Velp. Foto: Persbureau Heitink

– Op de hoek van de Waterstraat en de IJsselstraat in Velp heeft woensdagavond een ongeval plaatsgevonden tussen een auto en een busje.

Door een voorrangsfout van één van de bestuurders botste het busje tegen een andere auto. Daardoor schoot de auto door tegen een lantaarnpaal. Het busje heeft hierdoor aan de voorkant behoorlijke schade opgelopen.

Een moeder zat met haar voet vast in haar voertuig. De brandweer heeft de deur van de auto eruit geknipt en haar bevrijdt. Een kindje in één van de voertuigen is door de ambulance na gekeken. Moeder en kind zijn beide door de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van het busje heeft een alcohol test ondergaan maar was negatief.

Vrouw zit bekneld in voertuig na frontale botsing in Velp – Foto: Persbureau Heitink