Man uit Velp overlijdt na schietpartij in Presikhaaf

Politie. Foto: Martin Slijper

– Bij een schietpartij in de Arnhemse wijk Presikhaaf is in de nacht van zondag op maandag een man overleden. Het zou gaan om een man uit Velp.

Het slachtoffer werd rond 0.15 uur onder vuur genomen. De aanleiding zou een ruzie zijn geweest. Dat gebeurde op de kruising van de Amerstraat en de Scheldestraat. De man, volgens boevennieuws.pro zou het gaan om de 31-jarige Pedro Raymundo Barros, is nog gereanimeerd door de politie, maar dat mocht niet meer baten. Ook de traumaheli was niet meer nodig.

Volgens mediapartner Omroep Gelderland bezweek de Velpenaar op de stoep bij een parkeerplaats aan zijn verwondingen. De politie heeft naderhand een groot gebied afgezet voor sporenonderzoek. Het is niet bekend of er inmiddels een aanhouding is verricht na het schietincident in de Arnhemse wijk Presikhaaf.

112 Vandaag

Ook het tv-programma 112 Vandaag op RTL5 heeft maandagavond nog aandacht gegeven aan de schietpartij. Daarbij werd ook nog een oproep gedaan aan bewoners in de buurt die mogelijk camerabeelden hebben van een onbekende Audi die daar zou hebben gestaan.