Lions Club haalt Douwe Egberts-punten op voor voedselbank

Voedselbank. Foto: Voedselbank

– Lionsclub Rheden/Rozendaal is ook dit jaar weer gestart met ‘DE-actie’. Tot en met half januari gaat de club proberen zoveel mogelijk Douwe Egberts-punten te verzamelen voor de Voedselbank in Rheden, Dieren en Velp.

Volgens de Lions club wordt koffie nog steeds te weinig aan de Voedselbank aangeboden. Daar wil de Lions club graag verandering in aanbrengen. Voor een pak koffie in een voedselpakketten zijn 600 punten van Douwe Egberts nodig. Hoeveel pakken koffie Lionsclub Rheden de afgelopen jaren al heeft verzameld is niet bekend.

De DE-koffiepunten kunnen worden ingeleverd in:
Dieren: AH, Spar, MijnHoren-MijnZien.
Ellecom: Bakkerij Samberg.
Rheden: AH, Plus, Elderman.
Velp: AH, Plus, Jumbo, Biesdel.
Rozendaal: gemeentehuis.