Laag-Soeren krijgt 24 extra woningen

Laag-Soeren. Foto: Google Maps

– Op het terrein van het voormalige tuincentrum De Vries in Laag-Soeren worden 24 extra woningen gebouwd. Wie geïnteresseerd is kan op 20 december vanaf 16.00 uur terecht in het kerkje aan de Eerbeekseweg 3 tegenover de bouwlocatie.

Van de 24 woningen zijn er 8 huurwoningen en 16 koopwoningen. Van de beschikbare woningen aan de rand van Laag-Soeren zijn de prijsklassen vanaf 379.000 tot 529.000 euro. Ze zijn allemaal gasloos met energielabel A+++ . Het project bestaat uit 4 rijenwoningen en 12 twee- onder – een kap woningen. Een tweetal woningen worden aangeboden met slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Het bouwbedrijf verwacht begin 2024 te kunnen starten met de bouw van de eerste huizen. Een jaar later kunnen de eerste bewoners de sleutels in ontvangst nemen.